Bel:

0681087600

E-mail:

info@betterlifestyle.nl

DE REGIE OVER JE EIGEN TOTALE WELZIJN

De gezondheidsAPK

Aandacht voor wat jouw lichaam nodig heeft

Een checkup van jouw lijf

Vertel me meer!

Intake

Online

EMB test

Vingerprik bloedtest

w

De uitslag van de testen

De uitslagen samen bespreken

p

Advies

Naar aanleiding van de bespreking

Zorg voor je lijf, het is de enige plek waar je kunt leven

De APK is een heel normaal iets…

Tenminste… voor je auto. In veel landen is de APK verplicht voor auto’s boven een bepaalde leeftijd. Het is een momentopname en dus is regelmatig onderhoud en controle aan te raden. En het gros van de mensen doen dit ook.

Maar waarom zijn we zo zuinig op onze auto en niet op ons lichaam?

Een uitspraak van motivational speaker Jim Rohn is: “Take care of your body. It is the only place you have to live“. En dat is mijn motto geworden.

Als ik zie hoeveel mensen roofbouw plegen op hun lichaam, dat is echt schrikbarend. En dan vindt men het gek dat er zoveel zieke mensen zijn. Slecht slapen, vermoeidheid en stress zijn de meest gehoorde klachten momenteel.

Drukke ondernemers

Zeker wij ondernemers hebben een zeer druk bestaan en we maken vaak lange dagen. We proberen de balans te houden tussen werk, gezin, ontspanning, sport en familie en vrienden. Vaak gaat het werk na kantooruren ook door want we nemen vaak werk mee naar huis of gaan naar netwerk dineetjes en/of -borrels.

Wanneer heb jij voor het laatst een APK voor het lichaam gedaan? Ik schat in dat heel veel mensen dat nog nooit hebben gedaan. Een goed voornemen voor dit jaar misschien..

Wil je hier meer over weten?

De EMB-test

De Energetische Morfologische Bloedtest is een testmethode waarbij er door middel van een vingerprik capillair bloed wordt afgenomen. Het bloed wordt vervolgens onderzocht. Bij dit onderzoek wordt dan met zowel een reguliere als complementaire bril gekeken naar het ingestuurde bloed en het eerder opgetekende (klinisch) verhaal van de patiënt.

Ook wordt gecontroleerd op een aantal complementaire waardes. Deze testmethode geeft een uitslag waarbij de bloedwaardes van rode en witte bloedcellen maar ook trombocyten (hematologisch bloedonderzoek) worden weergegeven. Verder geeft de testmethode inzicht in optimale waardes qua vitaminen en mineralen en eventuele absolute tekorten.

Energetisch testen

Alle cellen in het lichaam hebben een cel-eigen energetische waarde (trilling). Deze energetische waarde worden via resonantie gemeten waarna een totaal overzicht van de fysieke en mentale gezondheid zichtbaar wordt. Het apparaat zendt een orgaan specifieke trilling uit en ontvangt deze terug van het orgaan. Het verschil tussen het gezonden en ontvangen signaal wordt omgezet waarna duidelijk te zien is hoeveel functieverlies er in een bepaalde cel is ontstaan. Bloed bevat ook energetische trillingen/waarde. Ons lichaam geeft op trillingsniveau aan wat er nodig is om weer in balans te komen.

Alles is ‘energie’, volgens Einstein en je energie zegt alles over jouw gezondheid en emotioneel welbevinden. Energie bestaat uit frequenties. Materie staat met elkaar in verbinding op trillingsniveau. De beroemde vergelijking E=mc2 zegt vereenvoudigd, dat massa (materie) naar energie kan worden omgerekend en vice versa.

Voor wie is de EMB-test geschikt?

  • Elke patiënt die open staat voor complementaire zorg en een motivatie heeft om adviezen en supplementen op te volgen.
  • Elke patiënt die regulier al gescreend is en waar men ‘niet’ uit komt.
  • Preventief: Een check-up geeft mogelijkheden, alleen zullen uitslagen soms gezien moeten worden als pre-stadia en zodoende mogelijk preventief behandeld worden.

Let op: de EMB-test is niet wetenschappelijk onderzocht en vervangt niet het reguliere bloedonderzoek bij een arts. 70-80% van de mensen die aan de slag gaat met de adviezen die voortkomen uit de EMB-test, merkt een verbetering in de gezondheid en een vermindering van klachten.

Pakketten voor jouw gezondheid

Welk pakket is goed voor jouw gezondheid?

Better Lifestyle biedt drie pakketten die jou helpen om een gezondere levensstijl te ontdekken en – nog belangrijker – te behouden. Je kunt kiezen voor een basis-, energie- en premiumpakket.

Basis

Het basispakket leert je de basis van gezond eten en je krijgt begeleiding bij het inregelen van een gezond voedingspatroon.

euro

Energie

Het energiepakket leert je de basis van gezond eten en je krijgt begeleiding bij het inregelen van een gezond voedingspatroon. Daarnaast krijg je nog een aantal maanden extra begeleiding voor een extra checkup.

euro

Premium

Het premiumpakket leert je de basis van gezond eten en je krijgt begeleiding bij het inregelen van een gezond voedingspatroon. Daarnaast krijg je nog een aantal maanden begeleiding en een afrondende sessie met extra tips en tricks.

euro

Voor wie is de gezondheidsAPK?

Dit traject is voor iedereen die klachten ervaart die de reguliere gezondheidszorg niet kan oplossen of waarvan de dokter zegt dat je ‘er maar mee moet leren leven’. 

Heb je nog vragen?