Bel:

0681087600

E-mail:

info@betterlifestyle.nl

DE REGIE OVER JE EIGEN TOTALE WELZIJN

Acupunctuur

Herstel je levensenergie

Oosterse wijsheid in een naald

Vertel me meer!

Blessures

Helpt bij verlichting van pijn bij blessures

Tobben

Vermindert negatieve gedachten, piekeren en angstklachten

w

Emoties

Vermindet woede en verdriet

p

Blokkades opheffen

Verbetert doorstroming van het bloed en geeft meer energie

Zorg voor je lijf, het is de enige plek waar je kunt leven

De APK is een heel normaal iets…

Tenminste… voor je auto. In veel landen is de APK verplicht voor auto’s boven een bepaalde leeftijd. Het is een momentopname en dus is regelmatig onderhoud en controle aan te raden. En het gros van de mensen doen dit ook.

Maar waarom zijn we zo zuinig op onze auto en niet op ons lichaam?

Een uitspraak van motivational speaker Jim Rohn is: “Take care of your body. It is the only place you have to live“. En dat is mijn motto geworden.

Als ik zie hoeveel mensen roofbouw plegen op hun lichaam, dat is echt schrikbarend. En dan vindt men het gek dat er zoveel zieke mensen zijn. Slecht slapen, vermoeidheid en stress zijn de meest gehoorde klachten momenteel.

Drukke ondernemers

Zeker wij ondernemers hebben een zeer druk bestaan en we maken vaak lange dagen. We proberen de balans te houden tussen werk, gezin, ontspanning, sport en familie en vrienden. Vaak gaat het werk na kantooruren ook door want we nemen vaak werk mee naar huis of gaan naar netwerk dineetjes en/of -borrels.

Wanneer heb jij voor het laatst een APK voor het lichaam gedaan? Ik schat in dat heel veel mensen dat nog nooit hebben gedaan. Een goed voornemen voor 2023 misschien..

Ik heb een pilot ontwikkeld “De fysieke APK voor Ondernemers” waar ik 10 ondernemers voor uitnodig om aan mee te doen. Een APK voor het lijf, waarin je inzicht krijgt hoe het met jou is en aan welke punten je aandacht zou kunnen geven zodat je beter gaat slapen, je minder vermoeid voelt en minder stress ervaart.

Wil je hier meer over weten?

De EMB-test

De Energetische Morfologische Bloedtest is een testmethode waarbij er door middel van een vingerprik capillair bloed wordt afgenomen. Het bloed wordt vervolgens onderzocht. Bij dit onderzoek wordt dan met zowel een reguliere als complementaire bril gekeken naar het ingestuurde bloed en het eerder opgetekende (klinisch) verhaal van de patiënt.

Ook wordt gecontroleerd op een aantal complementaire waardes. Deze testmethode geeft een uitslag waarbij de bloedwaardes van rode en witte bloedcellen maar ook trombocyten (hematologisch bloedonderzoek) worden weergegeven. Verder geeft de testmethode inzicht in optimale waardes qua vitaminen en mineralen en eventuele absolute tekorten.

Energetisch testen

Alle cellen in het lichaam hebben een cel-eigen energetische waarde (trilling). Deze energetische waarde worden via resonantie gemeten waarna een totaal overzicht van de fysieke en mentale gezondheid zichtbaar wordt. Het apparaat zendt een orgaan specifieke trilling uit en ontvangt deze terug van het orgaan. Het verschil tussen het gezonden en ontvangen signaal wordt omgezet waarna duidelijk te zien is hoeveel functieverlies er in een bepaalde cel is ontstaan. Bloed bevat ook energetische trillingen/waarde. Ons lichaam geeft op trillingsniveau aan wat er nodig is om weer in balans te komen.

Alles is ‘energie’, volgens Einstein en je energie zegt alles over jouw gezondheid en emotioneel welbevinden. Energie bestaat uit frequenties. Materie staat met elkaar in verbinding op trillingsniveau. De beroemde vergelijking E=mc2 zegt vereenvoudigd, dat massa (materie) naar energie kan worden omgerekend en vice versa.

Voor wie is de EMB-test geschikt?

  • Elke patiënt die open staat voor complementaire zorg en een motivatie heeft om adviezen en supplementen op te volgen. (En zich ook de beperking van complementaire zorg beseft.)
  • Elke patiënt die regulier al gescreend is en waar men ‘niet’ uit komt.
  • Preventief: Een check-up geeft mogelijkheden, alleen zullen uitslagen soms gezien moeten worden als pre-stadia en zodoende mogelijk preventief behandeld worden.

Let op: de EMB-test is niet wetenschappelijk onderzocht en vervangt niet het reguliere bloedonderzoek bij een arts. 70-80% van de mensen die aan de slag gaat met de adviezen die voortkomen uit de EMB-test, merkt een verbetering in de gezondheid en een vermindering van klachten.

Voor wie is acupunctuur?

Acupunctuur is voor iedereen die zijn gezondheid preventief wil verbeteren of behouden om duurzaam ouder te worden.

Heb je nog vragen?

Foto in de header door Freepik