Bel:

0681087600

E-mail:

info@betterlifestyle.nl

DE REGIE OVER JE EIGEN TOTALE WELZIJN

Judith Hagelen

Professionele leefstijlspecialist

Ik ben Judith en ik begeleid jou graag naar een gezondere leefstijl, zodat jij je weer lekker in je vel voelt door een op maat gemaakt leefstijlplan!

Mijn verhaal

Wie ben ik?

Sinds 2011 woon ik samen met mijn zoon James (2003) en mijn partner Evert in Hoofddorp. Voor die tijd werkte ik jarenlang in het buitenland, mijn zoon is opgegroeid in Spanje en Thailand. De liefde bracht mij uiteindelijk weer terug naar Nederland. Ik doe aan yoga en aan fitness. En hoewel ik gezond leven belangrijk vind, houd ik ook van lekker eten en drink ik graag een goed glas wijn!

Wat is gezondheid voor mij?

Ik vind gezondheid heel erg belangrijk. Naarmate je ouder wordt, worden alle functies van je lichaam wat minder. Alles gaat een beetje hangen en de kwaaltjes komen vaker op. Daarom is regelmatig bewegen, stress verminderen, goed slapen en gezond eten belangrijk. Sinds 2014 ben ik bezig met gezondheid en neem zelf supplementen om mijn gezondheid te ondersteunen. Ook heb ik ervaren dat het belangrijk is om je voedingspatroon in de gaten te houden.

Ik wil jou graag bewust maken van wat jij in je mond stopt. Wat doe jij met je leven om gezond te blijven. Goede voeding is uiteraard de basis, maar is dat dan ook echt goede voeding voor jou? Ik help je graag bewust te worden van hoeveel jij eigenlijk nodig hebt.

Wat klanten zeggen

Luisterend oor

​Vakkundig, deskundig, attent, grondig, professioneel, gastvrij, lief, ontspannen, veel kennis, vakvrouw.

10 jaar ervaring

in de gezondheid- en wellness branch en ruime kennis op het gebied van leefstijl

Hulpvaardig

Altijd bereid om mensen te helpen

Take good care of your body. It’s the only place you have to live.

~ Jim Rohn ~

Stress heeft een grote invloed op jouw gezondheid

Waarom heb jij stress? Hoe reageer jij daar op? En wat zorgt ervoor dat jij die stress kan managen? Stress is meer dan alleen druk op je werk, het is ook de relatie met je omgeving, familie, vrienden, goed kunnen slapen of financiële zekerheid. Veel stress is van invloed op jouw gezondheid.

Je kunt niet alleen stress van buitenaf ervaren, ook van binnenuit kun je stress hebben. Dus onbewuste stress in je lijf. Het gevoel dat je altijd ‘aan’ staat of moet staan. Een van de oorzaken is een tekort aan mineralen die je in je ‘uit’ stand kunnen brengen. En ook daar kan ik bij ondersteunen met de Gezondheid APK. Wil je daar meer over weten?

Tijd om je leefstijl aan te passen? Neem contact op!