Workshop “Met Verstand Gezond”

De titel van de workshop zegt het al; met verstand gezond. Met verstand gezond zijn of met verstand gezond worden, afhankelijk van je doel. De meesten van ons zal ‘gezond zijn ‘ opvatten als niet ziek zijn, maar gezond zijn betekent meer dan niet ziek zijn.

Je kunt je nog zo goed in je vel voelen, energiek zijn en geen klachten hebben. Maar het kan zijn dat jouw lichaam zich helemaal niet zo voelt zoals jij je voelt. Luister jij naar je lichaam? En hoe behandel jij je lichaam?

Zorg goed voor je lichaam. Er is een verschil tussen je lichaam voeden of je lichaam vullen. Krijg jij voldoende nutriënten binnen op een dag? Niet heel veel mensen kunnen hier een antwoord op geven.

Sinds 2012 hou ik mij bezig met voeding. Ik heb diverse opleidingen en cursussen gedaan op het gebied van voeding en orthomoleculaire therapie. Ik heb al velen mogen helpen om gewicht kwijt te raken of een betere levensstijl aan te leren. In deze workshop deel ik mijn kennis met jou over voeding. Eiwitten, koolhydraten, vetten, stress, AGE’s en meer, zijn onderwerpen die aan de orde komen. Een leerzame interactieve online workshop met maximaal 10 deelnemers.

Ik bied deze workshop aan voor slechts €19,-. Heb je interesse? Meld je hieronder aan.