Voedingssupplementen

Gezond eten is de basis en dat kun je nooit evenaren met supplementen. Toch is het een hele uitdaging om alle nodige voedingsstoffen binnen te krijgen via je voeding.

Ten opzichte van vroeger heeft onze voeding veel minder voedingsstoffen. Dit komt onder andere door de verarming van de landbouwgrond en de veranderende landbouwtechnieken. Ook door onze veeleisende levensstijl, hebben we juist meer noodzakelijke voedingsstoffen nodig. Daarom krijg je zelfs met een uiterst goed eetpatroon niet voldoende voedingsstoffen binnen.

Wil je je lichaam optimaal ondersteunen dan is een “basissuppletie” een goed idee. Onder basissuppletie vallen de voedingssupplementen die veelvoorkomende tekorten verbeteren en extra behoeften invullen. Met voedingssupplementen bedoel ik vitaminen, mineralen, kruiden en aminozuren.

Suppletie is zeker nodig als je behoort tot één van de risicogroepen voor tekorten:

  • zwangere vrouwen
  • 55-plussers
  • mensen met veel stress
  • rokers
  • (langdurige) zieken
  • iedereen die het grootste gedeelte binnen zit

Wil jij weten wat voor jou een goede basissuppletie is? Better Lifestyle zoekt het graag samen met je uit zodat jij zelf nog beter in staat bent de juiste voedingsstoffen te kiezen, waardoor je een waardevolle extra bijdrage levert aan je eigen gezondheid en totale welzijn.

Meld je aan voor de cursus Voeding

Graag zou ik de volgende informatie van je ontvangen

Meld je aan voor de Masterclass

Graag zou ik wat gegevens van je willen ontvangen zodat ik weer wie er komt