Gratis Webinar - de drie makers of krakers van je gezondheid

De eerstvolgende gratis Webinar is op...

Donderdag 8 december 2022 van 19.30 uur tot +/- 20.15 uur

De drie makers of krakers van je gezondheid webinar

Degene die echt verschil kan maken in jouw leven, dat ben jij. Helaas hebben we niet een toverpil als we die innemen dat alles anders is. Als jij verandering in je leven wilt, ben jij de enige die daarvoor kan zorgen. Natuurlijk zijn er mensen zoals ik die je handvatten, advies en coaching kunnen geven. In dit Webinar neem ik je mee in de drie makers of krakers van je gezondheid.

IN DIT WEBINAR LEER JE:

  • Wat de drie makers of krakers zijn van je eigen GEZONDHEID
 
  • Je wordt je BEWUSTER over je eigen lichaam
 
  • Wat je zelf kunt doen om de REGIE in handen te nemen

Presentatie door

Judith Hagelen

Als leefstijl en overgangsspecialist help ik vrouwelijke ondernemers met het verminderen van overgangsklachten zodat zij weer goed kunnen functioneren in het dagelijks leven en ik help ondernemers bewust te zijn over dat zij zelf de regie kunnen nemen over hun eigen leven zodat zij blijvende waarde kunnen toevoegen aan de kwaliteit van hun leven.

In de afgelopen 11 jaar heb ik vele mensen mogen begeleiden, adviseren en coachen naar een gezondere leefstijl door middel van een grote gereedschapskist vol kennis, technieken en inzichten. Ik heb mijn eigen visie op een gezonde leefstijl en wat daarbij komt kijken. Ik volg geen instantie, zoals bijvoorbeeld het voedingscentrum, maar ik implementeer alles wat ik in de laatste 11 jaar geleerd heb op maat: wat past er bij jou.

Ik geef lezingen, cursussen en Webinars over gezonde leefstijl zowel voor individuelen als bedrijven. Als feedback krijg ik dat ik met passie spreek en veel kennis in huis heb. Graag werk ik met mensen die zeer gemotiveerd zijn om een nog betere versie van zichzelf neer te zetten.

Mocht je iemand kennen voor wie dit Webinar ook interessant zou kunnen zijn, deel dit Webinar gerust met je netwerk.

Meld je aan voor de cursus Voeding

Graag zou ik de volgende informatie van je ontvangen

Meld je aan voor de Masterclass

Graag zou ik wat gegevens van je willen ontvangen zodat ik weer wie er komt